Desperat som jag var började jag äta bara frukt och tog bort alla proteiner och fetter. Jag hade läst mycket om detox och att man kunde vara försurad i kroppen. Så det gjorde jag och efter ungefär en vecka hade värken minskat markant i kroppen. Jag kunde lätt ta bort medicinen och även sluta med alvedon och ipren. Jag fortsatte att äta bara frukt några veckor och jag bara njöt av att slippa värken. Jag gjorde höftoperationen och det var en piss i oceanen jämfört med den värk jag haft innan. Men alvedonen gjorde att det nästan kändes som jag hade en riktig bakfylla efter operationen så jag tog bort alvedonen efter fyra dagar. Då blev det mycket bättre. Borde jag kanske anat att min lever inte orkade mer? Nä inte då. Men det jag förstod var att när jag tog bort alla proteiner fanns det inget som mitt immunförsvar kunde reagera på. Aha... det är något med magen ändå. Jag läste på och började äta efter AIP protokollet och då utesluter man allt som kroppens immunförsvar kan reagera på. Men jag vågade inte lägga till kött. för jag var livrädd för att få tillbaka den hemska värken. Jag gjorde ghee (klarnat smör) , gjorde grönsaksjuicer. Åt inte mycket fett. Jag blev mycket mager men hade inte ont. Lederna hade slutat värka. Det här var nog som en lång fasta men med fullt med mineraler och vitaminer i kroppen. Dock skulle jag inte rekommendera någon ett så här högt fruktosintag men det hjälpte mig just då att se var en del av problemet var i kroppen. Jag slutade också att ha enorma nattsvettningar. Här började jag nog ana att jag hade avlastat min lever. Nu kunde den ägna sig åt djupare läkning. Helt plötsligt kunde jag bli brun lätt som en plätt. Jag är rödhårig (eller var, haha). Jag kunde börja hoppa och studsa och tog trappen i ett kliv. (den där med tre steg) Här skulle jag vilja skriva lite om lymfsystemet som är så viktigt och rensar ut gifter och slagg i kroppen men det får ni läsa om under kugghjulen "reningsverket" samt "rörelse". Jag fick iallafall igång mitt lymfsystem. Jag satte upp barnens gamla studsmatta och började hoppa.
Jag kunde börja jobba igen. Jag kunde börja jobba heltid igen. Jag kunde börja jogga med min nya höft. Spela padel och tennis. Cykla 4 mil. Detta var en otrolig revanch. Jag var dock smal. Jag började äta efter ett protokoll som heter GAPS där man kokar köttbuljong som läker tarmen och ger byggstenar för kroppen utan att kroppen behöver smälta maten. Samt fyller man på med fermenterade grönsaker, fil och kefir. Jag provade att lägga till lite egengjord fil. Under dessa tre år hade jag nog lyssnat på tusen poddavsnitt och lånat alla böcker om hälsa. Jag fokuserade på att läsa framgångssagor från människor som blivit friska från svåra sjukdomar. Många kosttillskott har jag provat. Ätit glutenfritt väldigt länge. Gjort allt för min läckande tarm. Tagit dyra tester som faktiskt visat både på höga värden av mögeltoxiner och candida (svamp) samt oxiderade fetter. Jag hade SIBO i tunntarmen (bakterier på fel ställe) och de inflammerar tarmen så att den blir läckande. Jag hade väldigt svårt att äta kolhydrater som ris och mjölmat och även äpple och lite annan frukt. Då blev magen som en ballong. Och just det - jag började med matsmältningsenzymer och det hjälpte magen.
Nu äter jag kött sedan mer än ett år tillbaka och det blir bättre när jag tar en saltsyrakapsel så att proteinerna börjar brytas ner rätt från början. Men jag äter ytterst sällan fläskkött. Varje vecka gör jag långkok och köttbuljonger som läker tarmen. Detta är ett riktigt superfood då en stor dos kollagen och aminosyror blir mycket lättupptagliga. Jag tar ett väldigt bra tillskott med väl sammansatta mjölksyrebakterier och jag matar dem med fiber från högt grönsaksintag (prebiotika). Jag har tagit bort alla fröoljor i kosten. (Minns att jag hade mycket oxiderade fetter som förstör cellmembranen) Och jag är noga med att fylla på med alla mineraler. Jag hade många brister här.
Min första kontakt med bioresonansterapi hösten 2024 var hos en terapeut som har en metatron och hon upptäckte Magsårsbakterien Helicobacter Pylori med en gång och behandlade bort den. Helt plötsligt var min ballongmage ett minne blott. och nu kan jag äta kolhydrater och missköta mig ibland utan att något händer. Det var en helt otrolig upplevelse. Jag fick gå en gång till och behandla på dem men sen dess har jag inte sett röken av dem. Denna bakterie sänker drastiskt magsyran i magsäcken och det blir faktiskt en katastrof för matsmältningen. Och nu har det gått 7,5 år sedan jag fick diskbråcket och under denna tid har jag lärt mig så mycket om hälsa och vad som kan gå fel, och att man visst kan bli frisk igen från reumatiska sjukdomar och en massa andra sjukdomar. Nu vill jag hjälpa dem som likt mig inte hittat roten till sin ohälsa. Jag har investerat i en riktig Rolls Roys - Metatron Hospital, den bästa bioresonansmaskinen jag kan tänka mig. Och jag har tagit tjänstledigt och är i full gång med att utbilda mig till Näringsterapeut. Och jag vet nu att byggstenar i mängder behövs när kroppen är under stress och behöver läka. Mycket mer än vad vi tror. Och vet ni....... jag har också blivit farmor till en liten pigg kille som jag umgås med varje onsdag.
Före och efterbilder.
Ett sjukt ansikte och ett friskt ansikte 4 år senare
Segerkänsla i kroppen och ödmjukhet i att få uppleva att hålla i den där lilla foten
En sjuk, gul nagel i en försurad kropp med svamp som sedan succesivt blev bättre och till slut helt fin. Och en fot och kropp som helt plötsligt kunde bli solbränd.